Je bruiloft is een van de belangrijkste dagen van je leven, en natuurlijk wil je dat alles perfect verloopt. Maar hoe zorg je ervoor dat je niet verdrinkt in de details? Het inhuren van een weddingplanner, zoals ik, kan een oplossing zijn. Maar wat kost een weddingplanner? De kosten van een weddingplanner variëren, afhankelijk van je wensen. In deze blog ontdek je wat je van mij kan verwachten en waarom een weddingplanner misschien wel de beste investering voor jullie grote dag is.

Wat kost een weddingplanner?
De prijs van een weddingplanner hangt af van wat je precies wilt. Ben je van plan om alles uit handen te geven, van de planning tot de uitvoering, of wil je toch een aantal dingen zelf regelen? Ik kan jullie compleet ontzorgen, wat de prijs beïnvloedt. Het starttarief van mijn diensten als weddingplanner is €4.000,-. Hiervoor krijg je een compleet pakket om ervoor te zorgen dat je je nergens zorgen over hoeft te maken.

Wat krijg je voor €4.000,-?
Voor dit bedrag zorg ik voor een uitgebreide planning en to-do list, een draaiboek voor de trouwdag zelf. Tevens help ik jullie o.a. met het vinden van de perfecte trouwlocatie en toffe leveranciers. Op mijn Instagram kun je al een aantal toffe fotograven vinden. Bovendien ben ik het aanspreekpunt voor zowel jullie, jullie gasten en de leveranciers, waardoor jullie in de aanloop naar de bruiloft volledig stressvrij kunnen genieten. Op de trouwdag zelf zorg ik dat alles soepel verloopt, van het aansturen van leveranciers tot het oplossen van eventuele problemen. Zo kunnen jullie je volledig focussen op elkaar en genieten van de dag.

Ceremoniemeester of weddingplanner?
Ben je op zoek naar een iets minder intensieve vorm van begeleiding? Dan kun je mij ook inhuren als ceremoniemeester, wat een voordeligere optie is. Het starttarief voor een ceremoniemeester is €2.100,-. Dit is perfect als je het grootste deel van de planning zelf wilt doen, maar toch iemand nodig hebt die op de dag zelf alles in goede banen leidt. Een maand voor de bruiloft hebben wij een gesprek om alle details door te nemen en wordt er een draaiboek opgesteld voor de grote dag.

Wat krijg je als je een ceremoniemeester inhuurt?
Als ceremoniemeester ben ik de persoon die zorgt dat alles volgens plan verloopt. Ik bespreek de laatste details met leveranciers, ben het aanspreekpunt voor jullie gasten en zorg ervoor dat het draaiboek op de dag zelf wordt gevolgd. Jullie hoeven je nergens zorgen over te maken en kunnen volop genieten van jullie trouwdag. Kortom, een ceremoniemeester zorgt voor rust en structuur op de trouwdag zonder dat je de volledige controle hoeft los te laten in de voorbereidingen.

Waarom kiezen voor een weddingplanner?
Hoewel de kosten van een weddingplanner een investering zijn, bied ik rust, overzicht en deskundige begeleiding. Het plannen van een bruiloft is een flinke klus, en het kan een uitdaging zijn om alles zelf te regelen. Tevens zorg ik ervoor dat jullie bruiloft tot in de puntjes geregeld is, zonder dat jullie last-minute stress ervaren. Daarnaast heb ik goede connecties met leveranciers en locaties, wat niet alleen tijd, maar ook geld kan besparen.

Is een weddingplanner iets voor jou?
Of je nu alles wilt uitbesteden of juist alleen iemand zoekt voor de dag zelf, er is altijd een optie die bij jullie past. Het belangrijkste is dat jullie op jullie trouwdag volledig kunnen genieten van elkaar en de mensen om jullie heen, zonder afgeleid te worden door organisatorische zaken.

Ben je benieuwd naar wat ik voor jullie bruiloft kan betekenen? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek! Samen kijken wij naar wat het beste bij jullie past, zodat jullie bruiloft een onvergetelijke dag wordt.

Tenslotte; wil je eerst weten hoe mijn bruidsparen het samenwerken met mij hebben ervaren? Check dan mijn reviews.

Fotocredits: Sanne Russcher Photography

OOK ZO’N PERFECTE DAG?

‘Wil je ook een onbezorgde bruiloft? Neem dan contact met me op! Ik vertel je graag meer over mijn werk (en passie). En we kunnen gezamenlijk bekijken welk pakket het beste bij jou wensen aansluit.’

NEEM CONTACT OP

OOK ZO’N PERFECTE DAG?

Wanneer huur je een Weddingplanner in?

Wanneer huur je een Weddingplanner in? Wat leuk dat jullie gaan trouwen! Jullie gaan beginnen met het plannen van jullie

Lees dit artikel

Wel of geen Weddingplanner?

Waarom hebben wij een weddingplanner nodig? Dit is een vraag die ik nog best regelmatig krijg van bruidsparen. Dus hoog

Lees dit artikel

Wedding planner

- Volledige organisatie van A tot Z - LEES MEER

Baby Party

- Baby op komst! - LEES MEER

Wedding Boost

- Wedding Boost - LEES MEER

Ceremonie-meester

- The finishing touch - LEES MEER

Wedding Consult

- Adviesgesprekken - LEES MEER